برای اجرای طلاق آیا باز هم اون ۴۰ تای باقیمانده را مثل ۱۱۰ تای اولی اعسار بزنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۹ #85340501

با سلام و خسته نباشید
مهریه ما در کل ۱۵۰ عدد سکه می‌باشد و ما در دوران عقد میباشیم.. زوجه ۱۱۰ سکه رو اجرا میذاره و بنده هم از توانایی مالی ضعیفی برخوردار هستم..
این ۱۱۰ تا رو وکیل گرفته و رای دادگاه اعلام شد که بنده هر ۵ ماه یک سکه پرداخت کنم..
حالا اگر بنده بخوام طلاق یک طرفه بگیرم ۴۰ تا از سکه ها هنوز تعیین تکلیف نشده
یا چون من توانایی پرداخت ندارم نیازی به اون ۴۰ تا نیست؟
(بنده خواهان طلاق هستم ولی زوجه نیست، در اصل طلاق یک طرفس، میخوام تکلیف اون ۴۰ تای باقیمانده رو بدونم چی میشه)
با تشکر

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مطالبه مازاد بر ۱۱۰ سکه منوط به معرفی مال است و ضمانت اجرای حبس ندارد

زوج میتواند با تعیین تکلیف حقوق مالی و مهریه زوجه وی را طلاق دهد . اگر همسرتان باکره باشد تنها مستحق دریافت ۷۵ سکه می باشد و اگر بکارت وی ازاله شده باشد باید تمام مهریه را بپردازید . این پرداخت میتواند به صورت نقد و یگجا صورت بگیرد یا به صورت اقساط .

سلام
وقت بخیر
شما موظف به پرداخت مهریه همسرتان می باشید. البته در صورتی که ایشان دوشیزه باشند، محکوم به پرداخت نصف مهریه می شوید. اگر همسرتان مالی از شما توقیف کنند، بیشتر از ۱۱۰ سکه هم قابل وصول است اما چون برای بیشتر از ۱۱۰ سکه حکم جلب صادر نمی شود، عملا ۴۰ سکه بعدی منتفی است.

با سلام
درخصوص اجرای طلاق؛ با توجه به اینکه حق طلاق با شماست می توانید یک طرفه طلاق دهد اما درصورت درخواست زوجه مبنی بر تسویه مهریه ناچار به انجام آن می باشید(حال چه به صورت یکجا و یا بارهاشان و تقسیط)