مطالبه وجه با پرینت حساب برای دادگاه قابل قبول است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۰۸۴ #85336737

یک ساله گذسته میشه مطالبه کنم؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
گذشت زمان ایرادی ندارد
اگر پرینت یا هر مدرکی دارید با استناد به ان بر علیه شخص اقدام نمایید

بله میتوانید مطالبه نمایید

باید بتوانید ثابت کنید که بابت قرض به طرف پول داده اید، زمان تاحدی مهم است ولی مهم تر اثبات اصل وجود دین و بدهی است.

پرداخت وجه یا مال به دیگری حاکی از پرداخت دین و ادای قرض است و چنانچه پرداخت‌کننده ادعای استرداد وجوه پرداختی را داشته باشد باید استقراضی بودن وجه پرداختی را ثابت کند.

بله میتوانید مطالبه کنید

سلام. مطالبه با پرینت حساب ایرادی نداردحتی با گذشت یکسال