شکایت در خصوص واتساپ قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۷ #85293839

شکایت به راحتی قابل پیگیری هست یا خیر لطفا آگه کمک کنید ممنون میشم یک سری میگن پیگیری نمیشه کرد آگه حساب کاربری رو از بین ببرن اما یکسری میگن مثل آب خوردن هست

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سؤال شما کلی است لیکن اصولا قابل پیگیری نیست

با سلام.
در صورتی که تنها مستند شما برای طرح شکایت باشد، بعید است به نتیجه برسید.

می توانید با مراجعه با دادسرای جرایم رایانه‌ای طرح شکایت نمایید و سپس با ارجاع پرونده به پلیس فتا، جستجو برای یافتن متهم انجام خواهد شد.

سلام و درود.
وقت بخیر.

بهتر بود که موضوع شکایت خود را در متن سوال ذکر می فرمودید.

اما اگر عنوان مجرمانه ای به وقوع پیوسته است، می توانید با مراجعه با دادسرای جرایم رایانه‌ای طرح شکایت نمایید و سپس با ارجاع پرونده به پلیس فتا، جستجو برای یافتن متهم انجام خواهد شد.

پیروز باشید.