برای پخش و فروش محصول چه شرکتی باید ثبت نمایم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۴۲۹ #85288452

سلام وقت بخیر. بنده یک شرکت تولید مواد ضدعفونی در استان دیگری دارم و یک دفتر در تهران برای شرکت اجاره کرده ام که ملک ان مسکونی می باشد و کاملا در اختیار این جانب است. حالا چند سوال دارم
ایا می توانم شرکت جدیدی در این ملک مسکونی ثبت کنم و دوباره اجاره نامه به نام شرکت بنویسم یا این کار خلاف قانون است؟
ایا اگر مجوز شرکت پخش بگیرم مجاز به انبار محصولات در محل شرکت می باشم؟
یا اگر بخواهم جای دیگری را برای انبار معرفی نمایم چه مراحلی را باید طی نمایم؟

مشاوره حقوقی ثبت شرکت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان استفاده از منزل مسکونی وجود دارد.

امکان استفاده از منزل مسکونی هست.

انبار محصولات دارای ایراد نیست مشروط بر اینکه مزاحمت برای سایرین ایجاد نکند

با سلام انبار مسکونی منع قانونی ندارد و امکان پذیر است

بادرودوسلام احتمال دارد انبار مسکونی باشد.

درود بله امکان استفاده از منزل مسکونی است

با درود انبار می‌تواند مسکونی باشد