اگر ترک انفاق بزنم ایشون بیاد نفقه رو بده آیا در رای طلاقم که پروندم در دادگاه تجدیدنظر هست، تاثیر داره؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۵۱ #85281554

باسلام بنده ۶ سال در عقد هستم، ۳ سال شاکی هستم همسرم بار اول نفقه معوقه و جاریه بنده را که ۱۶ بود بعد کلی حکم جلب و در اولین جلسه طلاق پرداخت کرد که نتونم طلاق بگیرم ولی دادگاه واسش ترک انفاق زد چون ایشون دیر پرداخت کرد و به علت ترک انفلق و اعتیاد رای به نفع من صادر شد ولی دادگاه تجدیرنظر پرونده رو برگشت زد من شاهد بردم دوباره شوهرم تست داد و تحقیق کلانتری انحام شد و دوباره از کمپ استعلام بردم بنده دوباره ایشون ۶ ماه نفقه معوقه ندادن و دو بار جلبشو گرفتم میخواستم بدونم میتونم ترک انفاق بزنم و کیفری ایشون رو محکوم کنم؟
ایشون برای نفقه فراریه و جز جلب کاری نمیتونم و نمتونمم بگیرمش ایا ترک انفاق بزنم کمکی به من میکنه؟
چون ممکن باز در دادگاه تجدیدنظر طلاقم بیاد نفقمو بده ولی اگر کیفری شکایت کنم آیا ایشون بعد کلی حکم جلب حق دلره نفقه بره و شکایتم نقض بشه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرداخت نفقه بعد اط شکایت کیفری تاثیری در رای طلاق ندارد

سلام
در حکم طلاق تاثیری ندارد.پرداخت کردن نفقه بعد از شکایت

متاسفانه با هر بار پرداخت نفقات معوقه حقوق شما ناشی از عدم پرداخت نفقه از بین میرود.

باسلام
چنانچه زوج قادر به پرداخت نفقه نباشد ، حق طلاق برای زوجه ایجاد میکند

بر اساس قانون مدنی در صورتی که الزام زوج به پرداخت نفقه ممکن نباشد، حق طلاق برای زن به وجود میاید.

سلام
اگر بعد از شکایت نفقات را پرداخت کند تاثیری در حکم طلاق ندارد.

با سلام.شما برای نفقه میتوانین اقدام کنین