میتونه از مهریه که ۱۹.۵ مثقال طلا هستش تبرئه بشه و مهریه را ندهد و طلاقم بدهد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۲۷ #85275357

من سه ماهه ازدواج کردم و بخاطر چند تا پیام بی محتوا در فضای مجازی شوهرم درخواست طلاق داده شوهرم میگه تو باکره نبودی.. بخاطر این حرفا آیا میتونه از مهریه که ۱۹.۵ مثقال طلا هستش تبرئه بشه و مهریه مو نده و طلاقم بده
____

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت فسخ نکاح به جهت تدلیس بله می تواند مهریه را نپردازد.

اثبات باکره نبودن زوجه بر عهده زوج می باشد که امری بسیار مشکل است . اگر بتواند موضوع عدم باکرگی شما را ثابت کند میتواند عقد را فسخ کرده و مهریه نیز نپردازد در غیر اینصورت تحت هر شرایطی مهریه به شما تعلق خواهد گرفت . باز هم تکرار میکنم که اثبات عدم باکره بودن زوجه بسیار مشکل و حتی بعید است .

باسلام خیر باید مهریه شما را تمام و کمال بپردازد.

با سلام
مهریه مندرج در عقدنامه بر ذمه زوج می باشد وحتی با طلاق مهریه شما ساقط نخواهد شد