دیه دست ایشون چقدر میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۵ #85255402

باسلام
پدر بنده در یک صحنه با موتور سیکلت در خیابان اصلی درحال عبور بوده و یک لحظه یک ماشین با سرعت بسیار بالا از فرعی به اصلی می‌پیچد
و پدر من هم چپ میکنه اما با ماشین برخوردی نداشته
راننده هم که خانم بوده ترک محل میکنه به عبارتی فرار میکنه
پدر من هم از ناحیه مچ دست راست به شدت آسیب میبینه طوری که نازک نی و درشت نی مچ ایشان شکسته و با عمل کردن پلاتین و دو پلاک و یک استخوان در دست ایشان می‌گذارند و حدوده ۳۰ بخیه خورده است دستشان
چون پدر من کارگر بوده و وضع مالی پایینی داریم متاسفانه
در ضمن در کروکی محل تصادف پلیس راهنمایی رانندگی، راننده ی ماشین را مقصر اعلام کرده کاملا
و آیا ممکنه که رای دادگاه نصف بشه یعنی ۵۰ درصد ما مقصر و ۵۰ درصد راننده ی ماشین مقصر باشد؟
یا خیر راننده ماشین ۱۰۰ درصد مقصر اعلام خواهد شد؟و دیه کامل به ما تعلق می‌گیرد؟
چون شنیدم که میگن اگر ۵۰ ۵۰ باشد رای دادگاه، دیه نصف می‌شود. مچکرم از پاسخ گویی شما

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

سلام
اگر از نظر کارشناس و کروکی راننده مقصر بوده شما باید ابتدا از راننده شکایت کنین و بعد معرفی بشین پزشک قانونی تا میزان خسارت و دیه معلوم بشه بعد دادگاه حکم به پرداخت دیه میده
اگه تو کروکی ۵۰.۵۰ نزده پس نگران این موضوع نباشین