چطوری ثابت کنم هم طلاهامو برده هم امضای منو جعل کرده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۶ #85234567

خانم بنده حدود ۱ کیلو طلاهامو برده بدش دمورد استرداد جهیزیه هم از خودش سیاهه درست کرده امضای منم زده در صورتی که من اصلا نع فاکتور دیدم نه امضا زدم چطوری ثابت کنم هم طلاهامو برده هم امضای منو جعل کرده

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام واحترام
شما میتوانید شکایت جعل واستفاده ازسند مجعول نمایید که که درزمان رسیدگی ارجاع به کارشناس وپس ازتطبیق مبرهن میگردد که امضا ازشماهست یاخیر و نسبت به بردن اموال که طلا نیزشامل انست میتوانید همزمان اقامه ادعوی نمایید

بسمه تعالی : فرض سوال مذکور : با معرفی دو نفر شاهد مبنی بر اینکه طلاها برای زوجه خریداری نشده و مربوط به امورات دیگری بوده چون طلا عنوان زیور الات را برای زوجه دارد و برای جعل امضا با تامین دلیل و در صورت اقدام از جانب زوجه با تقاضای رسیدگی به جعل و استفاده از سند مجعول میتوانید مورد بررسی قرار دهید .

- با ارائه فاکتور طلاهایتان می توانید استرداد آنها را از طریق دادگاه مطالبه نمائید .
- ضمن طرح شکایت مبنی بر جعل سند عادی ، در مرجع رسیدگی تقاضای کارشناسی کنید . به راحتی موضوع قابل اثبات خواهد بود .