پول شویی انجام شده، چطور اقدام شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۹۵ #85229292

سلام خسته نباشید
همسر بنده کارمند شرکت خصوصی میباشد رئیس شرکت همسربنده وچندتا کارمند دیگه رو عضو هیت مدیره کرده وبه این صورت گفته میتونید وام بگیرید ازشرکت حالا ما حساب باز کردیم همسرم وام گرفته داره قصد میده حالا متوجه شدیم بدون اطلاع همسرم سیصد میلیون به حسابش پول واریز شده نه پیامکی نه چیزی که متوجه شویم حالا که فهمیدیم به همسر بنده گفتند شما عضو علل البدل هستید

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام عضو علی البدل بودن جرم محسوب نمیگردد و به لحاظ مسولیت نسبت به اعضای اصلی مسولیت کمتری دارند بهتر است به بانک مراجعه شود با اطلاع از مشخصات واریز کننده و ظن ب پولشویی و یا سواستفاده از کارت بانکی به پلیس فتا گزارش را اعلام نمایید

باسلام واحترام موضوع نیازمند بررسی بیشتر میباشد صرف آنچه فرمودید پولشویی نمیباشد

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است جرمی واقع نشده است جهت علت واریز مبالغ موصوف به بانک مربوطه رجوع کنید

صرف واریز وجه نمیتواند پولشوئی باشد . موضوع را باید از طریق بانک پیگیری کنید .

باسلام می بایست به بانک مراجعه نمایید و از آن طریق موضوع را دنبال نمایید

از طریق بانک پیگیری نمایید تا منشا واریزی احراز شود و جهت عودت وجه اقدام نمایید

سلام برای تبرئه شدن از این جرم وعدم مشارکت دراین فعالیت سریعا پیگیری واریزی وجه را انجام دهید واین مبلغ حتما به حساب او ارجاع دهید