چطوری از فریب همسرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۲۴ #85205291

من همسرم قبل از صیغه دایم ۴۰۰ میلیون چک بدهکار بوده و به من نگفته بعد یه خانه ۱۴۵ متری به نامش کردم که حدود ۷۰۰ میلیون بعد بابت بدهی چک که خواهرش پرداخت کرده خانه رو به نام خواهرش کرده بدون اجازه من منو گول زده و چون ۲ واحد ۱۴۵ متری داشتم در یک اپارتمان که طبقه اول خودم سکنا دارم طبقه دوم بنامش زدم و الان ادعا داره که ۱۱۰ سکه مهریه اش هست که طبقه اول هستم را بفروشم و مهریه اش را بدم و اون خانه که بنام خواهرش کرده رو با مهریه حساب نمیکنه لطفا راهنماییی کنید

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام استردادملک امکان پذیر نمی باشد.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید تمی توانید ملک را استرداد نمایید

انتقال مالکیت خانه به اراده خودتان بوده ارتباطی با مهریه ندارد ،با توجه به اینکه منزل فعلی در توقیف اموال مدیون مستثنیات دین جزء فهرست توقیفی ذکر نمی شود و مدیون می تواند با حمایت قانون از آنها استفاده کند و درخواست طلبکار نسبت به توقیف آنها پذیرفته نمی شود،منزل مسکونی که عرفا در شان محکوم علیه در حالت اعسار او باشد.مدیون می تواند تنها یک ملک مسکونی که در شان خود می باشد را به عنوان مستثنیات دین معرفی کند، مشروط بر اینکه بتواند اثبات کند که ناتوان در پرداخت یکجای بدهی خود است.،،،یعنی اگر بدهی مدیون یک میلیارد تومان باشد، و ملکی داشته باشد، به ارزش ۷۰۰ میلیون تومان، در این صورت اولویت با فروش ملک است حتی اگر آن ملک در شان مدیون باشد چون ارزش ملک مدیون را از حالت اعسار یا ناتوانی مالی خارج ساخته است و در این صورت پس از فروش ملک، بخشی از مبلغ آن به مدیون مسترد می شود تا بتواند ملکی برای خود و خانواده خریداری و یا حتی اجاره نماید و مابقی بابت بخشی از بدهی پرداخت می گردد، در نتیجه تناسب ارزش ریالی ملک با بدهی باید رعایت شود

درود برشما
میتوانید در دادگاه بگویید قسمتی از مهریه بوده است

با درود..
۱- در صورتیکه مدعی هستید که در قبال مهـریه، ملک را به ایشان واگذار نمـوده واید، بایستی در اینخصوص ادعای خود را اثبات نمایید که بسیار مشکل می باشد..
۲- در هر حالتی، امکان اســترداد ملک میسر نمی باشد..
۳- در خصوص مطالبه مهـریه نیز حق بدیهی و مسلم زوجه بوده که در صورت مطالبه و عدم تمکن مالی تان، می تواتیـد دادخواست اعسار چهت پرداخت اقساطی مطـرح نمایید..

سلام .شما با اختیار خودتون ملک را به ایشان انتقال دادید و ایشون مالک ملک هستن میتوانند هر تصرفی در ملک خود انجام دهند،مگر اینکه هنگام انتقال مثلا نوشته باشید بابت مهریه و یا هنگام انتقال مشروط به شرط مالکیت را انتقال داده باشید.آیا حق فسخ برای خودتون قرار دادید؟
اگر آپارتمانی که دارید ملک مسکونی شماست و تنها ملک شما باشد میتوان به عنوان مستثنیات دین معرفی کرد در نتیجه ،مهر از آن کسر نشود به مقتضای شرایطتتون قاضی پرداخت مهر را تعیین کند.

باسلام امکان استرداد ملک وجود ندارد و مهریه نیز باید پرداخت شود، اگر حقیقتا توافقی مبنی بر محاسبه ملک بجای مهریه بوده در دادگاه اعلام نمایید، در غیر این صورت درخواست اعسار مهریه بدهید و با اقساط بلند مدت مهریه را پرداخت کنید