آیا سه دانگ سهم همسرم از منزل مسکونی بابت مهریه قابل توقیف می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۶۷ #85202098

سلام من و همسرم در حال طلاق هستیم و آپارتمان ما در حدود ۹۰۰ میلیون ارزش دارد و سه دانگ بنام من و سه دانگ به نام اوست . و من درخواست افراز دادم آیا بعد فروش میتوانم از پول سه دانگ همسرم مهریه راطلب کنم و توقیف کنم ؟
و آیا در زمان درخواست افراز من همسرم میتواند سه دانگ خودش را به کسی واگذار کند که من نتواتم از فروش و پول آن طلب مهریه کنم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بله میتوانید وجه سهم ایشان را پس از فروش توقیف نمایید ولی قبل از آن ملک را برای جلوگیری از نقل و انتقال توقیف نمایید .

با سلام بهترین راه حل این می باشد که شما همین الان به اداره ثبت مراجعه و تقاضای توقیف سه دانگ ایشان را بنمایید

قابل توقیف هست ولی بستگی به نظر قاضی پرونده دارد در صورتی که قاضی تشخیص دهد مبلغ بالاست می توان توقیف نمود.