اگر در دادگاه طلاق از طرف زوج به من اتهامی نسبت داده شود و ثابت نشود میتوانم اعاده حیثیت کنم و یا شکایت به جرم تهمت و افترا بکنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۷۲ #85172311

زوجه هستم ، به دلیل بیماری همسرم دادخواست طلاق دادم ، زوج در دادگاه طلاق اسکرین شاتهایی را نشان قاضی داد که بنده با پسری که از خودم کوچکتر بود صحبت کرده بودم و مشخص شده بود که قبل از ازدواج با این پسر در ارتباط بودم ضمنا چند پیام صوتی هم از من دارد که برای این پسر فرستادم چون تمامی این پیامها در اینستاگرام بوده و من یک سال پیش اینستاگرامم را دلیت کرده ام و اکنون با شخصی که به او پیام داده ام در ارتباط نیستم میتوانم تقاضای پیگیری پیامها بکنم و با نوجه به نبودن سرورها در ایران و در نتیجه عدم اثبات این قضیه به اتهام تهمت و افترا از شوهرم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تحت عنوان افترا شکایت کنید

سلام صحت و سقم و اصالت اسکرین شات و فایل صوتی حتی پس از دلیت اکانت و عدم وجود سرور در ایران توسط پلیس فتا امکان پذیر است

وقت بخیر توجه داشته باشید امکان شکایت علیه ایشان تحت عنوان افترا وجود دارد

درود
اگر امکان اثبات افترا وارده را دارید بله میتوانید شکایت نمایید .

اگر تحت عنوان رابطه نامشروع شکایت شده و شما تبرئه شوید امکان شکایت علیه ایشان تحت عنوان افترا وجود دارد

بادرودوسلام قابل تقدیم و تنظیم شکایت می باشد.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
بله قابل شکایت و پیگیری است