در گرفتن گواهی عدم سازش در صورت عدم حضور زوج صیغه طلاق جاری خواهد شد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۹۰ #85171234

در طلاق توافقی وگرفتن گواهی عدم سازش در صورت عدم حضور زوج صیغه طلاق جاری میشود؟

مشاوره حقوقی طلاق
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۲۱
مدت اعتبار گواهی عدم امکان سازش سه ماه از تاریخ صدور است در صورتی که
ظرف مدت گواهی مذکور به دفتر طلاق تسلیم نشود از‌درجه اعتبار ساقط می‌گردد.
‌دفاتر طلاق پس از ارائه گواهی عدم امکان سازش از ناحیه هر یک از زوجین به طرف
دیگر اخطار می‌نماید ظرف مهلتی که از یک ماه تجاوز ننماید برای‌اجرای صیغه طلاق و
ثبت آن حاضر شود. در صورتی که ظرف مهلت مقرر حاضر نشود دفتر طلاق مکلف است حسب
تقاضای یکی از طرفین طلاق را‌جاری و ثبت نماید

اگر گواهی عدم سازش دریافت شده به دفترخانه مراجعه و به ماده ۲۱قانون حمایت خانواده استناد نمایید

با درود اگر زوج حاضر نشود پس از فرجه ای که سر دفتر به او ابلاغ می‌کند اگر مراجعه نکند، سردفتر اقدام به جاری کردن صیغه طلاق خواهد کرد.

باسلام
در صورت عدم حضور زوج در دفترخانه مراتب به مرجع صادرکننده گواهی اعلام و در صورت عدم مراجعه زوج در دادگاه ،امر طلاق محقق می‌شود.

جهت اجرای صیغه طلاق باید زوج در محضر حضور داشته باشند مگر اینکه وکالت در این خصوص از ایشان داشته باشید

توافقی زوجین باید در تمام مراحل حضور داشته باشند از جمله مرحله دفترخانه و اجرای صیغه طلاق

با سلام
یا باید هر دو طرف در محضر حضور داشته باشند یا وکالت داده باشند.