آیا حفاظ درب ورودی منزلم اگر همیشه بسته باشد جزو مشاعات هست یا اختصاصی؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۷۸ #85160904

با سلام
من به تازگی یک آپارتمان رهن و اجاره کردم و برای درب ورودی هزینه کردم و محافظ لولایی گذاشتم و این در به سمت بیرون باز میشود ولی به جهت حفظ امنیت همیشه چه زمانی که داخل منزل هستیم و یا بیرون منزل بسته است و از داخل قفل میکنیم اما مدیر ساختمان آمده و میگوید توی اساس نامه ساختمان آمده محافظ لولایی نباید بگذارید و کشویی باید بگذارید!
میخواستم ببینم از نظر حقوقی این به چه صورتی هست؟ آیا حفاظ درب ورودی منزلم اگر همیشه بسته باشد جزو مشاعات هست یا اختصاصی؟ اگر برای رفت وآمد لحظه باز شود و بعد ببندیم آیا میتوانند بگویند استفاده از مشاعات است؟
به جهت اینکه امنیت حفاظ های کشویی پایین است (به جهت پرچ بودن قطعات آن) و بیشتر جنبه زیبایی دارد قانون در اینجا چه نظری دارد؟ امنیت اولویت است یا مشاعات ساختمان؟ اگر احیانا دزدی بیاید و ما خسارت ببینیم چه میشود؟

ممنون میشم عزیران متخصص راهنمایی بفرمایند

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تمامی قسمت های آپارتمانها و مجتمع ها بصورت مشاعی بوده مگر قسمتهایی که مختص خود مالک باشد
و برای استفاده از مشاعات بصورت اختصاصی ، حتما بایستی رضایت کل ساکنین آن اخذ گردد

با سلام، اصل بر این هست که استفاده از مشاعات بوده و اثبات خلاف آن(بسته بودن دائمی آن) بر عهده مدعی(شما) خواهد بود .....

طبق قانون هر آنچه موجب استفاده از مشاعات ساختمان شود جایز نیست و در سوال شما فضای استفاده شده مشاعات است.