رانندگی بدون گواهینامه موجب عدم تحویل خودرو از ستاد ترخیص است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۹,۷۶۶ #85151

من بدون داشتن گواهینامه اقدام به رانندگی کردم و از پشت با یک خودرو تصادف کردم و مقصر هم میباشم..! پلیس راهنمایی امد و کروکی کشید و به ما گفت به شورای حل اختلاف بروید! حال من با فردی که تصادف کردم به توافق رسیدیم و خسارت ایشان را پرداخت کردم, ایشان هم نوشته با امضا و اثر انگشت دادند که من هیچ اده عایی ندارم, حال من برای ترخیص خودروی خودم احتیاج به نامه از شورای حل اختلاف دارم؟؟ ایا باید حتما به شورا مراجعه کنیم؟؟ در صورت نیاز به مراجعه ایا باید هر دو با هم بریم؟ یا من تنهایی هم میتوانم مراجعه کنم؟ روند کار شورا در خصوص نداشتن گواهینامه چیست؟ مقدار جریمه؟ و مدارک مورد نیااز برای ترخیص خودرو از پارکینگ چیست؟ و برای ترخیص کجا باید مراجعه کنم؟؟ایا باعث تشکیل پرونده و سو پیشینه خواهد شد؟؟؟ خیلی ممنون

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما از بابت رانندگی بدون گواهینامه رانندگی باید به شورای حل اختلاف مراجعه نموده و جزای نقدی پرداخت نمایید
مجازات رانندگی بدون گواهینامه ، حبس تعزیری تا دو ماه یا جزای نقدی تا یک میلیون ریال و یا هردو. البته حبس تعزیری تبدیل به جزای نقدی میگردد.
خیر سوسابقه کیفری نیست،
پس از پرداخت جریمه مدارک مالکیت خودرو ، بیمه نامه دارای اعتبار ، حضور مالک یا نماینده قانونی وی در شورا و اخذ بلامانع از شورا.

خیر نیاز به مراجعه به شورای حل اختلاف نخواهد بود و جهت ترخیص خودرو باید با مدارک مانند سند خودرو و .... به ستاد ترخیص خودرو مراجعه کنید.