گذاشتن وثیقه در هنگام محکومیت در پرونده حقوقی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۸۰۷ #85143

بنده بابت گرفتن مبلغ ۲۰میلیون تومان یک فقره چک ضمانت ۲۵میلیونی بابت برگشت پول داده ام که شامل قرارداد میشود، که در قرارداد ذکر شده که که بنده هر زمان هر مبلغی که پس دادم از اصل چک کم شود تا زمانی که پرداختی های بنده به مبلغ ۲۵ میلیون که رسید چک را به من برگردانند، ولی طرف قرارداد بعد از گذشت ۱۰ روز از عقد قراداد درچک تاریخ روز زده و آن را برگشت زده، در دادگاه کیفری برعلیه بنده شکایت کرده که در نهایت در آن تبرئه شدم، سپس در دادگاه حقوقی از بنده شکایت کرده که در آن محکوم شده ام، و تقاضای اعسار بنده با وجود اینکه هیچ اموالی ندارم رد شده. ۱. آیا میتوانم در مورد خیانت در امانت از ایشان شکایت کنم؟ و میزان جرم ایشان چقدر است؟ ۲. در صورت محکومیت به حبس بنده میتوانم برای جلوگیری از رفتن به زندان وثیقه بگذارم؟
لطفا به صورت کامل پاسخ دهید، سپاسگذارم

مشاوره حقوقی قرارداد قرض
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. بله به دلیل اینکه چک امانتی نزد ایشان سپرده شده است و مجازات حبس و جزای نقدی دارد.

2. برای ایشان وثیقه بگذارید؟ بله