حکم رابطه نامشروع چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳,۴۹۶ #85141879

با سلام. اگر کسی رابطه نامشروع داشته باشه به زور و تهدید با خواهر شوهر خود و طی ان رابطه بکارتش از بین برود و از او حامله شود حکم آن چیست چه حکمی برای زن و مردی که با هم رابطه مشروع داشتن است و حکم بچه چیه.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ارتباط جنسی با خواهر شوهر نمیتواند موجب حاملگی شود تا چه رسد به تعیین تکلیف بچه متولد شده ! فرض سئوال شما غلط بوده یا منظورتان را اشتباه فرموده اید .

سلام، طبق قانون و شرع مقدس این عمل زنا محسوب می شود وزنا کار و زنا شونده اگر هردو متاهل یعین محصن باشند حکم بر اعدام وسنگسار می باشد ولی اگر مرد محصن وزن غیر محصن (مجرد) باشد وبه قولا با زور وتهدید واجبار با وی زنا شده ونطفه ای حاصل شده باشد ، مطابق قانون اجبار وتهدید رافع مسئولیت کیفری هست یعنی فرد هیچگونه اراده ای از خود نداشته است و با یک فشار بیرونی که اجبار نامیده می شود ت نبه این خواسته ( زنا) داده است و طبق قانون مرد بایستی به اعدام محکوم شود وزن هم به شلاق ، البته سوال شما کلی هست بایتسی تموم زوایا بررسی شود و مثلا چند بار عمل زنا صورت گرفته است؟؟
ضمنا این بچه به قول از راه حرام نطفه ان ایجاد شده ودر عرف به ان حرام زاده می گویند

با سلام
مخاطب گرامی، برقراری ارتباط جنسی بدون رضایت زن و با استفاده از قهر و غلبه زنای به عنف و اکراه می باشد که اثبات آن بر عهده قربانی است که حد زنای به عنف برای زانی (اکراه کننده) اعدام می باشد. ضمنا اثبات به عنف بودن برعهده زن یا قربانی می باشد که انجام عمل زنا بدون رضایت وی توام با خشونت، تهدید، اکراه و... می بایست به اثبات برسد که معمولا امری بس دشوار می باشد و در صورت عدم اثبات احکام زنا با توجه به اوضاع و احوال بر هردو بار می شود. همچنین فرزند متولد شده خارج از رابطه شرعی و قانونی، حکم فرزند طبیعی را داشته و زانی پدرعرفی طفل تلقی و نتیجتا کلیه تکالیف مربوط به پدر از جمله اخذ شناسنامه بر عهده وی می باشد و صرفا موضوع توارث حسب ماده ۸۸۴ قانون مدنی بین آنان منتفی است.

با سلام
فروض متعددی را شامل می شود از ۷۴ ضربه شلاق تا ۹۹ ضربه شلاق تعزیری یا ۱۰۰ ضربه شلاق حدی و در برخی موارد اعدام یا رجم

با سلام سوال شما دارای چندین فر و ابهام می باشد و لذا اجمالا عنوان می دارم که در صورتی که به عنف بوده و و بعد از بررسی شرایط احصان احکام متفاوتی برای آن قانون گذار مقرر نموده است اجمالا شما می توانید مواد ۲۲۱ لغایت ۲۳۲ قانون مجازات اسلامی در بخش حدود را مطالعه بفرمایید

سلام
به زور با اغفال و تهدید صورت گرفته بازهم مصداق زنای عنف است. مجازات این جرم زنا نیز اعدام است.
اگر دو فرد با هم ازدواج نکرده باشند و رابطه‌ای که دارند به رابطه جنسی کشیده شده باشد، حکم زنا را دارد. در این شرایط اگر مرد متاهل و زن مجرد باشد، مجازات مرد اعدام است و مجازات زن زنای عادی و حکمش شلاق است.»
بچه از نطفه زنا محقق شده است و حرام زاده است