به جرم مزاحمت و نشر اکاذیب شکایت کردم آیا اگه طرف رو بگیرن برام دردسر میشه؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۵۲۴ #85141532

باسلام و خسته نباشید
بنده حدود یکسال با یک خانم که در حال طلاق از همسرشون بود آشنا شدم و با هم از طریق تلفن و اینستا در ارتباط بودم . متاسفانه شخصی از طریق اینستا گرام به همسرم ارتباط گرفته و همه موضوع رو گفته اینجانب رفتن به جرم مزاحمت و نشر اکاذیب شکایت کردم آیا اگه طرف رو بگیرن برام دردسر میشه ظمنا تلفنی که من با خانومه در ارتباط بودم به اسم خودم نیست آیا میشه خانوم کاری بکنه ارتباط من با این خانوم لو بره خواهشا کمکم کنین

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام، خیرچت کردن و پیامک در دنیای مجازی جرم تلقی نمیشود.کلیه مکالمات در شرکت‌مخابرات تایکماه قابل پیگیری میباشند .لذا در خصوص اینکه شما با خانمی که در حال طلاق گرفتن‌بوده یعنی زن شوهر دار در ارتباط بودین کار ناشایست و عمل شما موجب گناه ودر صورت اثبات جرم تلقی میشود. امااثبات پیامک برای دادگاهمیتواند دلیل واماره باشد

سلام بستگی به ارتباط طرفین و مستندات دارد موفق باشید

با احترام
اگر احتیاط نکنید بله

باسلام
صرف رابطه تلفنی و چت ، رابطه نامشروع محسوب نمیشود

سلام
اگر اثبات شود مطالب اظهارشده صحیح بوده نشر اکاذیب محقق نشده است

بستگی به نوع مکالمه و پیامک ها ممکن است رابطه نامشروع تلفی شود نیاز به بررس دارد

اتهام طرف مقابل درصورتی که نتواند صحت ادعای خود را ثابت کند، افترا می باشد.