اظهارنامه بر نفقه حقوقی که فعلا رای صادر نشده اثر دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۷۳ #85138183

سلام
نفقه شورا رای دادن و شوهرم اعتراض زدن و تجدید نظر حقوقی بعد از جلسه رسدیگی تمکین فرستاده جلسه ۱۲.۲۰ بود و تمکین ۱۲.۲۱ نوشته بنده در جواب تمکین نوشتم حاضر میکنه هستم ولی خوف و ترس دارم در خونه که مادر شوهرم هستند و رای حقوقی در ۱۲.۲۴ صادر شده به نفع زوجه و الان اعاده داده و دادگاه اعاده را صادر گردیده الان برای تمکین هست بنده جواب اظهارنامه را ببرم و دوباره مراجعه نمودم خانه نذاشتن بعد از تمکین الان بنده چیکار کنم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اینطور متوجه شدم که شما برای تمکین اماده و اقدام کردید اما ایشان اجازه ورود به منزل را ندادن؟
اگر چنین باشد میتوانید بار دیگر به منزل شوهر مراجعه و در صورت عدم اجازه با ۱۱۰ تماس و صورتجلسه تنظیم نمایید تا در دادگاه به نفع شما اقدام گردد

در صورت صدور حکم بر الزام به تمکین میتوانید با هماهنگی دایره اجرای احکام دادگاه و در معیت مامور به منزل مشترک مراجعه نموده و مراتب تمکین را صورتجلسه نمایند . در صورت مراجعه فردی به منزل مشترک نیز هرگاه همسرتان اجازه ورود ندهد میتوانید ضمن تماس با ۱۱۰ درخواست صورتجلسه ممانعت همسر از ورود به منزل مشترک را بنمایید .