با واریز اشتباهی چه اقدامی برای بازگشت نمایم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۰۱ #85113443

سلام من اشتباهی یه مبلغی ریختم به حساب یه خانم چکاری باید انجام بدم

مشاوره حقوقی کیفری
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر می دانید به حساب چه کسی واریز شده می توانید از طریق بانک اقدام کنید

باسلام میتوانید به بانک مراجعه نمایید وباتماس به صاحب حساب اگر مبلغ را برگشت ندادند میتوانید علیه ایشان دادخواست مبنی بر مطالبه وجه نقد خوداز ایشان نمایید.

سلام و درود، شما می‌توانید از طریق گزارش به بانک و با عدم نتیجه ، ضمن تنظیم دادخواست مطالبه وجه به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید؛(ایفای ناروا) ذکر این نکته مناسب می باشد که در پرداخت ها اصل بر مدیون بودن است و باید خلاف آن را اثبات کرد؛ موفق باشید.

تنظیم دادخواستی به طرفیت ایشان بابت استرداد وجه به همراه مستندات واریزی

با سلام
با تنظیم دادخواستی مبنی بر مطالبه وجه واریزی به طرفیت صاحب حساب با استناد به پرینت یا فیش واریزی از طریق دفاتر خدمات قضایی اقدام بفرمایید

سلام ابتدا موضوع را شعبه بانک درمیان بگذارید واگر از طریق مصالحه انجام نشد دادخواستی تحت عنوان استحقاق بلاجهت با استناد به فیش واریزی بدهید

با سلام
یک اظهارنامه به شخص صاحب حساب ارسال و پس از آن اقدام به طرح دعوی تحت عنوان مطالبه وجه بفرمایید