میتوانم علیه فروشنده شکایت کنم یا اینکه بکلی نمیشود اقدامی علیه ایشان انجام داد؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۱۶۶ #85107326

با اهدای سلام و تقدیم تحیات؛
جناب وکیل نزدیک به یکسال و نیم پیش بنده باغی خریداری نمودم؛ البته در قبال باغ منزلی دادم و در واقع معاوضه انجام یافت؛ به اینگونه که باغ و علاوه بر آن یک واحد مسکن مهر فروشنده با یک باب منزل مسکونی بنده معاضه گردید؛
حدودا شش ماه بعد جهت انجام عمل قلب باز پدرم تصمیم به فروش باغ گرفتم که همانجا متوجه شدم فروشنده ۵۳۰۰ متر ازملک دیگران را به بنده فروخته است؛ غیر از این زمین ها سنددار بوده اند که وی قولنامه ای به من فروخته؛ ۲۴ ساعت فرصت داشتم تا بحساب بیمارستان مبلغ علی الحساب واریز نمایم؛ ناچار به فروش باغ شدم؛ علی ایحال از حضرتتان تقاضای راهنمایی در این خصوص که آیا بنده هنوز میتوانم علیه فروشنده شکایت کنم یا اینکه بکلی نمیشود اقدامی علیه ایشان انجام داد؛ البته نه از افراد باسواد در علم حقوق؛ جسته و گریخته شنیده ام که دیگر هیچ اقدامی نمیتوانم انجام دهم؛
شمارو بخدا چاره ای بحال بنده بیاندیشید ؛ با کلاهبرداری زندگی ام را داغان کرده اند.
با تقدیم احترام و ابراز ارادتمندی (---------------)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید مدارک و مستندات بررسی شود.

با درود نیازمند بررسی دقیق مدارک میباشد

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام و عرض ادب
بدون مطالعه قرارداد امکان پاسخگویی دقیق وجود ندارد

اگر فروش مال غیر بوده معاملات قابل ابطال است .

باسلام
نیاز است مدارک شما بررسی شود. اما با توجه به فروش ملک ، در حال حاضر شما سمتی برای طرح شکایت به اتهام انتقال مال غیر علیه فروشنده را ندارید

با سلام.
اظهار نظر دقیق نیازمند بررسی مدارک است از طریق مشاوره اقدام کنید