آیا پرینت پیامک ها باعث اثبات رابطه نامشروع بین ما میشود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۶۰۱ #85106318

سلام من با خانمی از آبان ماه ۹۷ تا اسفند ۹۷ دوست بودم و از طریق پیامک و تلفن با هم دوست بودیم و از اون تاریخ تا الان هیچ پیامی بین ما ارسال نشده است و حالا در تاریخ اسفند ماه ۹۹ شوهرش فهمیده و از من شکایت کرده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام به متن پیام هایی منوط و مرتبط می باشد که داده شده.

با سلام، قانونا مدت زمان نگهداری پرینت مکالمات و پیام ها در سرور ها ۶ ماه میباشد و از طرفی اثبات این ادعا نیز برعهده شوهر آن خانم بوده و اثبات آن خیلی سخت است و و در آخر هم اگر به هر طریق شکایت کند و مدارک هم ارائه بدهد به دلیل اینکه این موارد برای قاضی اماره است و نه دلیل محکم پس اظهار نظر نهایی با قاضی میباشد منتها به صورت کلی بعید است این مساله ثابت شود

سلام و ارادت
بله اگر پرینت محتوای پیام ها را بتوانند اخذ نمایند اثبات رابطه نامشروع با توجه به محتوای پیام ها اثبات می شود .

بستگی به متن پیامک هایی دارد که داده شده است.

باسلام در صورتی که متن پیامها موجود باشد یا مدارک ومستندات دیگری داشته باشد که اثبات کننده رابطه نامشروع باشد قابل پیگیری خواهد بود.

در صورت اثبات اصالت پیام ها، عمل شما منطبق با تعریف رابطه نامشروع است.
هرچند به نظر میرسد موضوع مشمول مرور زمان شده باشد.

درود بر شما، هرچند این رویه اختلافی‌ست، لکن اصولا صرف پیام مثبت رابطه‌ی نامشروع نخواهد بود، مگر مفاد آن طوری باشد که دلالت بر رابطه‌ی نامشروع کند.