بعد از گذشت ۱ ماه ایشان نه تنها پول را برنمی گرداند بلکه این توافق قبلی و شراکت را هم کتمان می کند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۵ #85077383

با سلام و عرض احترام
بنده با شخصی صاحب مزرعه به توافق رسیدیم که یک پروژه تولید زعفران در مزرعه آن با شراکت یکدیگر انجام دهیم. با توجه به اعتبار و جایگاه کاری ایشان در منطقه کوچک به ایشان اعتماد کرده و با این صحبت که ابتدا کارهای درخواست اخذ وام و تسهیلات را انجام داد و بعد برای یک قرارداد رسمی گردهم آییم.
در ادامه راه برای موافقت با وام که به نام صاحب ملک مورد نظر مطرح شده بود باید یک حساب با گردش بالا و چند ضامن فراهم میشد . آن شخص ضامن ها را فراهم کرد و بدلیل نداشن پول بنده توافق کردم مبلغ ۵۰ میلیون به حساب ایشان برای مدت ۱ ماه واریز کنم و بعد هم برداشت شود . اما متاسفانه بعد از گذر ۱ ماه ایشان نه تنها پول را برنمی گرداند بلکه این توافق قبلی و شراکت را هم کتمان می کند.
خواهشمندم از هر گونه مشاوره و دانش خود دریغ نفرمایید و بنده حقیر که پول فوق را کامل قرض گرفته ام و در صورت پرداخت نکردن محکوم به نابودی هستم را راهنمایی فرمایید.

مشاوره حقوقی قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با استناد به فیش واریز وجه به حساب طرف مقابل ، می توانید دادخواست مطالبه و استرداد وجه واریزی را بدهید . بدیهی است طرف مقابل شما در صورت داشتن هرگونه ادعا باید در دادگاه ذیحق بودن خود را اثبات نماید و اگر مدرکی نداشته باشد مطمئنا رای به نفع شما صادر خواهد شد .
در مورد مبحث مشارکت ، به دلیل نداشتن هیچگونه مدرکی نمی توانید ادعائی داشته باشید .