آیا این کپی قابل استناد در دادگاه میباشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۶ #85068588

با سلام خدمت اساتید محترم .
با توجه به اینکه اصل مباینامه که دستی تنظیم شده موجود نمیباشد مربوط به فروش زمین در ۴۰ سال قبل، شهود و خریدار فوت شده اند، چنانچه فروشنده پایین کپی با خودکار نوشته باشد در همین یکسال اخیر که : مراتب فوق مورد گواهی اینجانب میباشد و امضا کند ( الان بخاطر گران شدن زمین میزند زیر امضا )، آیا این کپی قابل استناد در دادگاه میباشد، با توجه به اینکه دادگاه اصل مدارک را برای بررسی و تشکیل پرونده میخواهد، ضمن اینکه صحت امضای یکی از شهود و‌ خریدار از روی کپی نیز تایید شده است توسط کارشناس قوه قضاییه در خارج از دادگاه و امضا خود فروشنده هم هست . بنده را راهنمایی بفرمایید .‌ پیروز باشید .

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

کپی در دادگاه در خطر انکار و تردید طرف مقابل است .

به مهر
سوال ابهام دارد
اگر فروشنده پایین مبایعه نامه را بعد از کپی مجدد امضاء کرده باشد و جمله را نوشته باشد می توانید به استنادآن اقدامات حقوقی انجام دهید.

هر نوشته امضا شده نیز بعنوان سند عادی قابل استناد است و لذا کپی مادامیکه اصل انرا در اختیار ندارید اعتبار ندارد