عودت وجه چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۲۳۶ #85062425

سلام من ۵ ماه پیش مبلغ ۱۸۰ میلیون تومان خریدی از کسی انجام دادم و هیچ فاکتور و قراردادی ندارم از ایشان.ایشان هم شماره حساب همسرشون رو دادن و الان با گذشت ۵ماه همجنان از عودت وجه یا جنس خودداری میکنن .اول اینکه میتونم شکایت کنم ازشون؟ و اینکه شکایتم کیفری یا حقوقی

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام ابتدا اظهارنامه ارسال کنید و در صورت عدم افاقه دادخواست ارائه دهید

برای عودت وجه بدوا اظهارنامه ارسال کنید اگر موثر واقع نشد دادخواست مطالبه وجه طرح کنید.

سلام، دادخواست مطالبه وجه به استناد شهادت شهود مطرح کنید دوست عزیزم...

بدوا باید اظهارنامه بدهید. استناد به ماده ۳۰۱ قانون مدنی نیز در صورت هایی می تواند کارساز باشد.

ابتدا اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید و پس از آن دادخواست مطالبه وجه

از طریق دفتر خدمات قضایی اظهارنامه ای مبنی بر انجام تعهد و تحویل کالا برای مخاطب ارسال بفرمایید و مهلتی عرفی جهت تحویل کالا مشخص نمایید .

دادخواست مطالبه وجه دهید. ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید