قرا منع تعقیب درب منزل ابلاغ خواهد شد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۶ #85051

سلام
وقتتون بخیر

امروز برای من 2 تا پیامک اومد که اولیش به این صورت بود;
پرونده شما به شماره ........
با ردیف فرعی 1
به شعبه دادیاری ... ارجاع شد.

و پیامک دوم هم نیز به این صورت بود;
در مورد پرونده شماره ......
با ردیف فرعی 1
در شعبه دادیاری ..... قرار نهایی صادر شد..

بعد من میخواستم ببینم که آیا نامه ای مربوط به پرونده ام به منزل بنده ارسال میشه یا خیر ؟! چون بیشتر نگرانی من مربوط به مطلع شدن خانواده ام از جریان پرونده م هست... و نمیخوام کسی متوجه بشه.

(پرونده بنده هم مربوط میشه به حمل 1 و نیم گرم ماریجوانا، و قاضی همونجا منع تعقیب رو صادر کرد برام، ولی الان تقریبا با گذشت 1 ماه از این قضیه برای من این پیامک ها اومده)

ممنونم ازتون

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر حکم نهایی به درب منزل شما ابلاغ نخواهد شد لذا باید به شعبه صادرکننده رای مراجعه کنید.