آیا به مرجع توقیف کننده دادخواست رفع توقیف بدهم یا تو یه برگ معمولی درخواست کنم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۵۹ #85050991

سلام من ۴ تا منزل دارم و در همه این ۳منزل بعضا هرکدام ۳ماه یا ۴ماه زندگی میکنم در سال ویکی از این منزل مسکونی ها ارث پدری بنده هست که دو هفتم به صورت مشاع در آن سهم دارم که در شهر دیگر هست وبعضا چندماه هم در سال آنجا زندگی میکنم... حال خانمم مهریه رو گذاشته اجرا وهمه این منزل مسکونی ها را توقیف کردند.. لذا مگر یکی از این ها جزو مستثنیات دین نیست مثلا من میخوام برم تو منزل پدری خودم الان وبگم در این منزل تصرف دارم لذا این منزل دارای سند رسمی هست.. چکارکنم سوالم اینه طبق سند رسمی چجور رفع توقیف کنم از باب مستثنیات دین؟؟ لذا مرجع توقیف کننده اداره ثبت اسناد واملاک هست به آنجا که نمیشه دادخواست بدهم؟؟ دادگاه صالح برای رفع توقیف آن کجاست؟؟ واینکه آیا دادخواست بدهم یا تو برگ معمولی تقاضا کنم؟؟ اگر دادخواست باید بدهم در ستون خواسته چه بنویسم؟؟ چه استدلالی کنم که بتوانم ثابت کنم در این منزل تصرف دارم که جزو مستثنیات دین قرار بگیره؟؟ لطفا کمکم کنید ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در اداره ثبت به موجب لایحه ای می توانید یکی را به عنوان مستثنیات دین معرفی کنید .

تقاضای توقیف بدهید....

درود ازطریق اداره ثبت درخواست خودرا تقدیم نمایید.

سلام دوست عزیز از اجرای ثبت درخواست رفع توقیف کنید طی یک لایحه که میتونید روی پرونده تون بزارید و با معرفی شاهد و یا مدارک لازم مدعی شوید که در خانه سکونت دارید و صرفا یک منزل مستثنیات دین محسوب میشود

با سلام
یکی از منزل ها را میتوانید درخواست رفع توقیف بدهید.

بادرودوسلام ازطریق اداره ثبت درخواست خودرا تقدیم و تنظیم نمایید.

درود
از طریق مرجعی که دستور توقیف را داده درخواست رفع توقیف بدهید.