نفقه معوقه و پیشین را چگونه میتوان مطالبه کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۶۴ #85043

سلام خسته نباشید.من در طول سه سال و نیم زوجیت نفقه ماهیانه دریافت نمیکردم و به ناچار از داشته های قبل ازدواج استفاده میکردم که حسابم خالی شد.همچنان شوهرم پولی نمیده و فقط خوراک تهیه میکنه.من رفتم دادگاه خانواده گفتن برو شورای حل اختلاف و در عریضه ای که نوشتم نفقه سه سال و نیمم رو ماهی ۲۵۰ تومن و سه سال ۹ ملیون محاسبه کردند و من هم نفقه معوقمو میخوام هم ازین ببعد هم میخوام نفقه بگیرم تازه باردار هم هستم.
آیا درست شکایت کرده ام؟
آیا رسیدگی به نفقه معوقه و پیش رو در شورای حل اختلاف بررسی میشود؟
من از حسابم صورتحساب گرفتم اما شوهرم چون پولی نمیداد مدرکی ندارد اگه با این حال شورا به نفقه معوقه رای نده من اعتراض بزنم کجا به اعتراضم رسیدگی میشه؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما میتوانید با توجه به حکم صادره نفقه معوقه را مطالبه کنید و برای نفقه حال خود شکایت کیفری ترک انفاق کنید. لذا نفقه معوقه شما قابل مطالبه است.