برای گرفتن ازدواج مجدد زوج باید چه شرایط دیگری داشته باشد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۰ #85038257

با سلام
من حکم عدم تمکین زوجه را از قاضی گرفتم میخواستم بدونم برای گرفتن ازدواج مجدد زوج باید چه شرایط دیگری داشته باشد که درخواست من تائید شود ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام توان مالی شما باید سنجیده شود.

درود
باید درخواست صدور اجراییه بدهید و اگر گواهی نشوز دریافت کردید دادخواست ازدواج مجدد بدهید.

سلام
تمکن مالی شما نیز باید مورد بررسی و سپس مجوز تجویز صادر می شود .

با اخذ گواهی نشوز و اثبات تمکن مالی میتوانید دادخواست تجویز ازدواج مجدد بدهید.

معمولا صرف اثبات عدم تمکین زوجه برای قبول درخواست ازدواج مجدد زوج کفایت می کند.‌سخت گیری زیادی نمی شود

سلام ابتدا گواهی نشوز بگیرید و سپس درخواست تجدید ازدواج بدهید باحکم دادگاه می توانید

با سلام
باید درخواست ازدواج مجدد بدهید و دادگاه تایید نماید