آیا سند وکالت فروش یک سند صلح به حساب میاد یا بیع؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۴۴ #85037334

سلام خدمت وکلا وکارشناسان محترم بنیاد وکلا بنده طرح شکایتی کرده بودم در دادگاه منوط به اینکه سند خودرویی رو به صورت صوری و تشریفاتی بنام همسرم در حالی که خودش حضور نداشت از فروشنده خواستم وکالت فروش بنام همسرم بزند و ثمنی که به فروشنده دادم دو خودرو بود که بنام خودم بود و سه فقره چک خودم دادم که همسرم در دادگاه گفت صلح کردم که خدا گواهه چنین چیزی نبوده وبنده چون در دادگاه رجوع از هبه مطرح کردم و گفتم بخاطر کارهای اداری بنامش زدم و صوری وتشریفاتی انقال سند بوده قاضی شعبه رای داد که دادگاه شهادت شهود را بیشتر دلالت بر وجود هبه میداند ولی بخاطر اینکه خواهان اثبات هبه را از دادگاه نخواسته دادگاه بر استما نداشتن دادخواست رای داد اعتراض زدم در دادگاه تجدید نظر رای داده که خواهان ابتدا گفته سند را صوری زده و برای انجام کارهای اداری بنام همسرش زده و دوباره ادعای تنفیذ رجوع هبه کرده است که دوباره گفته برای دادگاه استماع ندارد و قطعی هست. چون همسرم پولی نداده بهتره. دوباره دادخواست هبه بدهم یا صوری و تشریفاتی کدومش به حقم میرسونه؟ درضمن چون همسرم میگه صلح کرده ایا وکالت فروشی که بهش دادم و قطعی رفته بنام خودش کرده سند صلح بحساب میاد؟ و اگر در صورتی که ثمن ماشین را باید بده او باید ثمن تارخ معامله بده یعنی دوسال پیش یا پول دو خودرویی که من دادم و الان طبق روز ارزشش هست؟ خیلی خیلی متشکرم از وقتی که میگذارید وجواب میدید ممنونم

مشاوره حقوقی صلح
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام امکان طرح رجوع ازهبه می باشد.

برای موارد گفته شده به رجوع از هبه اقدام کنید

با درود شما دادخواست جدید را بدهید یک متخصص طرح کند رجوع از هبه.

با عنوان رجوع از هبه دادخواست دهید.

بهتر است رجوع از هبه را مطرح نمایید

دادخواست مطالبه وجه بدهید و قیمت زمان معامله ملاک است

درود

در صورت ارائه دادخواست مطالبه وجه قیمت زمان معامله ملاک پرداخت است .