آیا یکبار زنگ زدن موجب رابطه نامشروع است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۰۷۲ #85033

سلام. من حدود ۷،۸ ماه پیش با یه خانمی که متاهل بود صحبت میکردم. خودش هم اصرار به صحبت داشت خیلی. خودش ز میزد و تلگرام مثلا پیام میداد. بعد یه مدت دیگه باهاش صحبت نکردم. تا همین چند روز پیش که یه چند تا شماره ناشناس توو گوشیم بود. یکیشون رو فکر کردم تعمیرکار موبایله. بعد توو واتس آپ دیدم که اسم یه خانمی زده. بعد ز زدم گفتم اقای فلانی؟ ایشون هم گفتن نه. خلاصه بعد متوجه شدم که همون خانومیه که چند ماه پیش صحبت کردم. بعد دوباره از یه شماره ی خونه بهم ز زد اون اقا ،، گفت که اسمت توی این گوشی چیکار میکنه؟ گفتم که نمیدونم چی سیو هست مگه؟ بعد اسم و فامیلمو گفت. منم ترسیدم گفتم نه این اسم من نیست. بعدش با یه حالته تهدید امیزی گفت که منتظرم باش. و من از ایشون توضیح خواستم که چی شده؟ ولی ایشون فقط میگفتن که منتظرم باش فعلا. من خیلی ترسیدم. اصن کاری نکردم. همش ۲۰ سالمه. حتی اون موقع اون خانم میخواست منو ببینه من نرفتم ببینمش. از زندگیش ناراحت بود و از نظر عاطفی کمبود داشت. حتی به من میگفت که با پسره دیگه ایی اشنا شده و حالا ولش کرده و حالش خوب نیست. بعد اینم بگم من عکاسم. شماره ام ممکنه توو گوشی هرکسی سیو باشه. اون لحظه فقط هول شدم و‌ترسیدم گفتم این اسم من نیست.هیچ رابطه ی نامشروع اینکه ببینمش یا کاری کنیم هم نداشتیم. حالا میخواستم ببینم ممکنه فقط خواسته باشه منو بترسونه که زنگ نزنم؟ و چون شماره رو‌ سیو نداشتم و اشتباه زنگ زدم میتونه شکایت کنه ؟ و اینکه شکایت کنه چقدر طول میکشه به دستم برسه وقتی توی یک شهر هم هستیم؟ خیلی ترسیدم. کمکم کنید. بچگی کردم فقط. چند روز پیش هم اشتباهی زنگ زدم به اون شماره وگرنه هیچوقت زنگ‌ نمیزدم.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر بر اساس یک بار زنگ زدن شکایت ایشان به هیچ جا نخواهد رسید. لذا در صورت شکایت اگر آدرس شما موجود باشد حدودا یک هفته زمان خواهد برد که ابلاغیه ارسال شود.