می‌توان بر اساس نرخ دیه واریزی پی به تاریخ دقیق فوت متوفی برد؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۴۱۸ #85001281

در سال‌های بین ۸۸ الی ۹۱ شخصی بعلت نامعلومی گم می‌شود و خانواده وی با مراجعه و اطلاع به مراکز تشخیص هویت بیمارستان ها و زندان ها اعلام مفقود شدن می‌نمایند ولی اطلاعی از وی نیست تا اینکه در اردیبهشت سال ۹۱ توسط یکی از اعضای خانواده وی با بررسی آلبوم عکس افراد فوت شده و مجهول الهویه شناسایی شده و اینچنین مطلع می‌شوند که متوفی در تاریخ ۸۹/۵/۳۰ در یک سانحه تصادف که ایشان عابر پیاده بوده و توسط راننده خودروی پراید به زیر گرفته شده و در دم جان باخته اند و سپس بعنوان مجهوالهویه در بهشت زهرای تهران دفن شده اند و زمان واریز خسارت دیه از طرف بیمه ملت در خردادماه سال ۹۲ مبلغ ۵۳۵۰۰۰۰۰ تومان به حساب دادگستری واریز شده و بعد از گذشت چهارماه دیگر پس از اعتراضی از جانب ورثه وی که به نرخ روز تقاضای خسارت دیه نموده اند سپس مبلغ ۶۲ میلیون تومان دیگر بحساب واریز شده که جمعا ۱۱۵ میلیون تومان پرداخت شده و اکنون سوال اینست که در سال ۹۲ مبلغ دیه متوفی را ۵۳۵۰۰۰۰۰ تومان را بر چخ اساسی محاسبه ‌کرده اند و آیا می‌توان بر اساس نرخ دیه واریزی پی به تاریخ دقیق فوت متوفی برد و آیا این مدرک قائل استنادی برای اعلام دقیق تاریخ و سال فوت میباشد یا خیر ؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.دیه به نرخ روز خواهد بود....

سلام وقت بخیر
دیه به نرخ روز میباشد.

با درود دیه به نرخ روز خواهد بود

باسلام دیه باید قانونا به نرخ روز پرداخت شود.

با سلام دیخ به نرخ روز پرداخت حساب می شود

بادرودوسلام باید دیه به نرخ روز صادرشود.

تاریخ فوت همان ۳۰/۵/۸۹ میباشداگرورثه معترض هستند باید پیگیری نمایند. . براساس تاریخ تصادف دیه پرداخت شده است .نرخ دیه سال ۸۹ ماه های عادی ۴۵میلیون و ماه حرام ۶۰ میلیون تومان بوده است.و در زمان پرداخت به نرخ روز محاسبه میگردد.