درخواست تخریب عمدی به جای تصادف خودرو پذیرفته میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۴۸۰ #84995

باسلام من دو روز پیش با شخصی تصادف کردم که یکی از چراغهای جلوی ماشین ایشان شکست. ادعای ۷۰ تومن کردن و من به ایشان ۵۰ تومن دادم و گفتم بیشتر ندارم که بدهم ولی ایشان شماره حساب دادن و گفتن ۱۰ تومن واریز کنم همونموقع گفتم که بیشتر از ۵۰ نمیدم و ایشان پول رو بصورت دستی گرفتن. حالا ادعای ۱۶۰ تومن خسارت کرده اند و از طرفی ظاهرا وکیل هستن و تهدید کرده اند که به جرم تخریب عمدی از من شکایت میکنند. میخواستم از شما کمک بگیرم و بدونم تا چه حد تهدید ایشون کارساز و عملی است؟ آیا این امکان وجود داره که تهدیدشون رو عملی کنن باتوجه به اینکه من پولی به ایشون دادم و در آن لحظه ادعای ۱۶۰ تومن نداشتن و حتی به پلیس زنگ نزدن

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به لحاظ فقددلیل شکایت ایشان رد میشود

با سلام چنین شخصی بعید است وکیل باشد و رفتاری که عنوان نمودید خلاف شان وکالت است. با توجه به اینکه تصادف واقع شده
شکایت تخریب عمدی وارد نبوده و رد خواهد شد.

شکایت تخریب رد خواهد شد به دلیل اینکه میتوان اثبات کرد که تصادف صورت گرفته است. لذا اگر توافقی مبلغی داده شده باشد امکان مطالبه مبلغ دیگری ندارند.