چگونه میتوان وصیت شفاهی را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۴۱۶ #84990443

با درود خدمت وکلای محترم. پدر و مادر فوت شده اند مادر قبل از فوت به یکی از دختران خود چندین بار در زمانهای متفاوت اعلام کرده که طلاهایش متعلق به دختران است و به انها ارث میرسد ( در خانواده و طایفه رسم بر اینست که طلاها به دختران ارث میرسد). از ۹ نفر فرزندان خانواده یک نفر از پسران مخالف این وصیت است و بقیه موافقند و کلا حکم دراین مورد چیست؟ و ایا مخالفت ان پسر جایگاه قانونی دارد؟؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام وصیت تا یک سوم اموال معتبرو نافذ می باشد.

وصیت مازاد بر یک سوم نافذ نیست و وراث می توانند قبول نکنند

می توانید متنی تهیه و وراثی که وصیت را قبول دارند آن را امضا نموده و اجازه دهند و وارثی که قبول ندارد از طلاها ارث می برد .

با درود..
در اینخصوص اولا؛ اثبات وصیت شـفاهی با مدعی آن می باشد و در ثانی؛ وصیت نسبت به کل اموال تا یک سوم آن نافذ و معتبر است و وصیت بیش از ثلث دارایی، در اصل منوط به رضایت سایر وراث می باشـد..

وصیت نسبت به کل مال تا یک سوم نافذ است و بیش از آن منوط به رضایت سایر وراث است ( مازاد بر آن سایر وراث باید تنفیذ کنند .)

وصیت تا یک سوم قابل استناد می باشد ،وراث می تواند نسبت به مازاد آن نیز برحسب سهم شان مطالبه نمایند ،همچنین اثبات وصیت نیز بعهده مدعی می باشد

سلام وصیت تا ثلث ترکه نافذ است و مازاد بر آن سایر وراث باید تنفیذ کنند ...