تغییر فامیل برای دفعه دوم امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۳۲ #84983

من فامیلم مقنی النگ بود در سال 90 النگ رو از پسوند فامیلم حذف کردم اون موقع نمیدونستم میشه فامیل رو عوض کرد الان در حال حاضر میخوام فامبلم رو تغییر بدم و فامیلم جزع فامیلهایی هستش که امکان عوض شدن داره ولی حالا که مراجعه کردم اداره ثبت احوال میگه چون قبلا پسوند فامیلم رو حذف کردم در حال حاضر دیگر امکان تغیر فامیل نیست لطفا در این خصوص راهتمایی و راهکار قانونی لازم را اراعه نمایید من فامیلم مقنی النگ بود در سال 90 النگ رو از پسوند فامیلم حذف کردم اون موقع نمیدونستم میشه فامیل رو عوض کرد الان در حال حاضر میخوام فامبلم رو تغییر بدم و فامیلم جزع فامیلهایی هستش که امکان عوض شدن داره ولی حالا که مراجعه کردم اداره ثبت احوال میگه چون قبلا پسوند فامیلم رو حذف کردم در حال حاضر دیگر امکان تغیر فامیل نیست لطفا در این خصوص راهتمایی و راهکار قانونی لازم را اراعه نمایید
با تشکر

مشاوره حقوقی تغییر نام و نام خانوادگی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر فقط یکبار قابل تغییر است

دلیل تغییر نام خانوادگی شما چیست؟ با توجه به اینکه اگر دلیل شما محکمه پسند باشد میتوانید با گرفتن وکیل از طریق دادگاه و دستور آن برای تغییر نام خانوادگی اقدام نمائید.