استعلام موجودی حسابهای شخصی که چکش را برگشت زده ایم، چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۱۳ #84968992

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده چکی از شخصی داشتم که برگشت زدم. میخوام بدونم از چه طریق میتونم استعلام موجودی سایر حسابها و اموال شخص رو بگیرم. حتما باید شکایت انجام بشه ؟
سوال دومی هم از حضورتان دارم. این شخص مقدار دیگه ای هم به من بدهکار هستن ولی چک یا سفته ای بابتش ندارم. چند پیامک و تماس تلفنی ضبط شده هست که ایشون در اونها از مبلغ واقعی بدهیش صحبت کرده. در مورد این مبلغ که ازش چک ندارم میتونم کاری انجام بدم تا پس بگیرم؟ با تشکر از شما

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص سوال اول درخواست صدور اجراییه به اداره اجرای ثبت اسناد و املاک تسلیم شود و پس از ابلاغ در صورت عدم تمکین و عدم پرداخت ۱۰ روزه می توانید استعلام اموال ایشان را از حساب بانکی.خودرو.ملک.سهام بگیرید.
در خصوص سوال دوم:
اسکرین شات پیام ها و تسلیم فایل صوتی صورت گیرد اما پذیرش آن به سبب اینکه اماره محسوب میشوند با قاضی است.

میتواید دعوی مطالبه وجه چک را بنمایید و تامین خواسته بدهید تا اموال ایشان استعلام و توقیف شود و برای وجهی که طلبکارید و رسید ندارید بایستی با استناد به مدارک و شهود آنرا مطالبه کنید .

با سلام در خصوص چک شما می توانید از دو طریق اقدام نمایید اول از طریق اداره ثبت و دوم از طریق دادگستری ودر خصوص سوال دوم نیز صرف صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی گردد

در مورد سوال اول شما بعضی از قضات استعلام از اداره ثبت را انجام میدهند و بعضی امتناع می ورزند. و اعلام ممایند شما مال پیدا کنید و معرفی نمایید تا توقیف گردد.
برای اثبات بدهی یا باید سند اعم از عادی یا رسمی و تجاری ارائه نمایید و یا از طریق شهود بر اقرار بدهکار به مبلغ واقعی و یا شهود بر پرداخت مبلغ در کنار سایر امارات مثل صدای ضبط شده و پیامک اقدام نماییدو
به صرف پیامک و صدای ضبط شده نمی توانید رای به محکومیت خوانده بگیرید.