آیا می توانم حتی با پرداخت تمام حق و حقوق زوجه ، وی را به صورت معلق نگه دارم و طلاق ندهم ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۴ #84942667

سلام من همسرم مهرشو اجرا گذاشته و حق طلاق و تحصیل و اشتغال با من هست. 9 ماهه در عقد هستیم و ایشون باکره هستند و در منزل پدرشون زندگی میکنند و به خاطر دروغ هایی که از من نزد بقیه گفته دوست دارم ایشون رو معلق نگه دارم چون حق طلاق با من است میتونم تا ابد بدون اینکه با ایشون رفت و آمدی داشته باشم یا منزلی بعد از گذشت چند سال تهیه کنم ایشون رو معلق نگه دارم و مهریه و نفقه ایشون رو هم میخوام بدم با اینکه ندارم قسطی میخوام سعی کنم بدم.

ضمنا اینکه نه دست بزن دارم نه اعتیاد دارم نه و همسرم بیهوده ادعای شکاک بودن من را مطرح کرده که قاضی هم جفتمون رو دعوت به صلح کرد و اصلا گوشی به حرف ایشون نداد چون من دلایل شک هام رو مطرح کردم و تمامی اون هارو گفتم

میتونم تا ابد ایشون رو معلق نگه دارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه حق و حقوق زوجه را پرداخت و وظایف زناشویی را رعایت کنید زوجه حق طلاق ندارد .چنانچه صرفا نفقه پرداخت کنید و شرایط زندگی را فراهم ننمایید و زوجه خواهان تمکین باشد اما شما امتناع نمایید با گذر زمان و اثبات عسرو حرج برای زوجه حق طلاق ایجاد میشود