اثبات مالکیت چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۹ #84933343

سلام و درود ، من در مورد زمین هایی ( کشاورزی ) که از فوت پدر مادربزرگم به هیچ عنوان انحصار وراثت نشده میخواستم یکسری سوال هایی مطرح کنم.
در آن زمان وراث حین الفوت ۲ نفر دختر بودند و از آن زمان زمین ها انحصار وراثت نشده و به صورت توافقی خواهر زاده مادر بزرگم از ان زمین ها برداشت محصول میکرده و سالانه مقداری محصول برای مادربزرگم می آوردند ، از سال ۱۳۴۲ که اصلاحات ارضی در ایران شروع به واگذاری زمین به زارع می کند و نسخ صادر میکند نسخ های زمین های موجود به طور غیر قانونی و بدون رضایت مادربزرگم به نام خواهر زاده مادربزرگم ثبت شده و در حال حاضر به نام ایشان است که فوت شده ، من از اداره ثبت آمار گرفتم و هیچ گونه رضایت نامه از طرف مادربزرگ من در آنجا یا محضر ثبت نشده ، الان بعد از گذشت ۲ نسل ، به هیچ عنوان زیر بار حرف ما نمیروند و میگویند پدرمان این زمین ها را از ارباب گرفته در صورتی که این شخص متصرف نه برادری داشته و نه رعیت که بتواند به تنهایی از ارباب قریب به ۱۰۰ هکتار زمین بگیرد و ملاک اربابان برای واگذاری زمین در آن زمان گاو نر بوده که هر کسی تعداد بیشتری داشت زمین بیشتری به ایشان تعلق میگرفت و شخص متصرف زمین های مذکور و اجدادشان در آن زمان جز فقیر ترین اشخاص بودند چه برسد به اینکه حتی یک گاو نر داشته باشند ... واقعا ممنونم از محبت شما ، لطفا در صورت امکان با توجه به اینکه هیچ سند و نسخی در دست نداریم و نسخ دست اول به نام متصرف ثبت شده و تنها شهادت ریش سفیدان در دست داریم من را راهنمایی بفرمایید و بهترین راه را نشانم دهید ، متشکرم.

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
با توجه به اظهارات شما ادعایی در خصوص اراضی مذکور به علت نداشتن سمت پذیرفته نمیشود