میتوانم دو طبقه ای که خودم ساختمو بگیرم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۴ #84920428

با سلام واحترام بنده پنج سال پیش منزل مادری خود را با هزینه های خودم دوطبقه اضافه کردم والان که مادرم فوت شده برادرانم تقاضای تقسیم کامل ملک را به صورت مساوی کرده اند
میخاستم بدونم میتونم دوطبقه ای که خودم ساختمو بگیرم یا خیر؟واگر میتونم اینکارو بکنم به چه مدارکی نیاز دارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید ابتدا ملک را توقیف و سپس نسبت به ساخت و ساز اقدام می کردید یا برای دوطبقه یک سند جداگانه بنام خودتان تهیه می نمودید

سلام چنانچه شما از مالک ملک( مادرتان) اجازه ساخت و ساز داشته و مدارک و دلایل مبنی بر اخذ اجازه وجود داشته باشد و نیز مدارکی مبنی بر پرداخت کلیه هزینه های ساخت و ساز توسط شما با اثبات این موارد شما میتوانید مالکیت اعیان نسبت به آن دو طبقه را ثابت نموده و دیگر جزو ماترک محسوب نمیشود تا وراث در آن سهم الارثی داشته باشند.

سلام چنانچه ساخت و ساز با اجازه (مادرتان) صورت گرفته باشد و همچنین مدارکی مبنی بر احداث اعیان و کلیه هزینه ها توسط شما وجود داشته باشد با داشتن مدارک مالکیت خود را می توانید ثابت نموده و آن دو طبقه مذکور جزو ماترک محسوب نمی گردد تا ورثه نسبت به آن بتوانند ادعای سهم الارث کنند.

با سلام اگر با اجازه مورثتان این ساخت و ساز را انجام داده اید شما مالک اعیانی احداث شده هستید و این بخش از ساختمان جزو ماترک نیست. و نمیتوانند نسبت به آن تقاضای تقسیم نمایند. در صورت طرح چنین دعوای تقسیم ترکه ای از سوی سایر وراث میتوانید اسناد و مدارک ساخت و ساز و هزینه هایی که برای این موضوع در زمان حیات مورث خود نموده اید درخواست مستثنی شدن این بخش از ساختمان از تقسیم ارث نمایید. لذا شما فعلا نیازی به طرح هیچ گونه دعوایی در این خصوص( از جمله هزینه ساخت و ساز و غیره) نیستید و فعلا نیاز است که واحدهای احداثی خود را در تصرف خود داشته باشید.

سلام
شما می توانید نسبت به وصول هرینه هایی که نموده اید اقدام نمایید

سلام
اگر شما به خرج خودتان ساخت و ساز کردید می توانید ابتدا ملک را توقیف و سپس با مستنداتی که دارید هزینه ساخت و ساز را از ورثه مطالبه کنید.