مانع بیرون رفتن من میشود؛ چه اقدام قانونی بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۸۱ #84914013

من نزدیک بیست ساله تو خونه زندانی شدم یعنی شوهرم اجازه نمیده اصلا برم بیرون خسته شدم تکلیف من با دوتا بچه چیه

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما می توانیدشکایت مطرح نمایید

باسلام میتوانید علیه ایشان شکواییه تنظیم نمایید وبه دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید‌.

حبس کردن زوجه توسط زوج جرم محسوب می شود و مجازات دارد لکن اگر برای مواردی برای شما محدودیت قایل شده متفاوت است شما میتوانید به استناد عسر وحرج این مورد را در دادگاه اثبات کنید و حق طلاق را بگیرید

با سلام
میتوانید شکایت عسر و حرج علیه همسرتان اقامه نمایید و در صورت اثبات حق طلاق خواهید داشت

درود بر شما، چنانچه آزادی شما به این صورت از شما منع شده است، می‌توانید از طریق شکایت از همسرتان آنرا پیگیری نمایید، چه بسا بتوانید با اثبات این مساله عسروحرج خود را نیز اثبات کنید.

از آنجا که اشاره فرمودین ۲۰ ساله که همسر سرکار مانع خروج شما از منزل‌ می شود
این امر غیر قابل تحمل و از مصادیق بارز عسر وحرج محسوب می گردد فلذا شما می توانید با اثبات این قضیه از طریق شهادت شهود دادخوست طلاق مطرح نمائید

با توجه به موردی که فرمودید می توانید علیه ایشان شکایت کنید