برای ما حکم خلع ید صادر شده، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۹ #84884994

۴ سال پیش همسرم و مادرشون توافق میکنن زمین از مامانشون ساخت از همسرم ۴دنگ همسرم ۲ دنگ مادرشون و همسرم منزل مسکونی ۲ طبقه ساخت و ما به اتفاق پدر و مادرشون اونجا ساکن هستیم اما متوجه شدی م مادرشون ۶ دنگ سند گرفتن به نام خودشون و برای ما حکم خلع ید دادن لازم به ذکر همسرم تک فرزند هستند ما الان باید چکار کنیم اونها تو ساخت حتی پول یک اجر رو هم ندادن

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما
اگر توافقات کتبی بوده باید محتوای ان بررسی و اعلام نظر شود درصورت عدم وجود قرارداد با درخواست صاحب سند ناگزیر از تخلیه می باشید وبابت هزینه های انجام شده در صورت وجود مدرک میتوانید مطالبه نمایید .

با درود باید قرارداد بررسی شود که توافق همسر شما با مادرشان چگونه بوده است وگرنه کسی‌که مالک است مبتواند خلع ید مطرح کند

سلام. اگر قرارداد و مستندی مبنی براین امر وجود دارد می توانید با استناد به آنها هزینه ها را دریافت نمایید. نسبت به اصل منزل که بنام مادرشان می باشد اقدام خاصی نمی توان انجام داد مگر اینکه ادله و مدرک خاصی ارائه نمایید.

درود بر شما، با توجه به مالکیت رسمی مادر، خلع ید بایستی اجرا شود، لکن میتوانید با داشتن مدارک و مستندات مبنی بر پرداخت این هزینه ها، آنرا از مادر مطالبه کرده و وصول نمایید.

درود
اگر مالک مادر است چاره ای جز تخلیه نیست لیکن با اثبات پرداخت هزینه ساخت می توانید هزینه ها را مسترد کنید.

باید دادخواست اثبات قرارداد مشارکت در ساخت و الزام به تنظیم سند را طرح کنید