من به خاطر تهدید به کشتن از طرف پدرم می تونم ازش شکایت کنم یا نه؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۴ #84879432

سلام
هر وقت که با پدرم دعوام می شه من رو تهدید به کشتن می کنه اخرین باری که دعوا گرفتیم می خواست گردنم رو بشکنه و می خواست چاقو برداره که از خونه اومدم بیرون از ترس ابرو دیگه بیرون نیومد نمی دونم واقعا اینکارو می کنه یا نه ولی همش تهدید این کار رو می کنه قصدش ترسوندم من هستش... زنگ زدم پلیس ۱۱۰ مامور فرستادن من سر کوچه منتظرشون بودم ولی از یه سمت دیگه اومدن یکی از فامیلامون که شاهد ماجرا بود به خاطر ابرو مامور رو رد کرد وقتی رسیدم دم در مامور ها در حال رفتن بودن ولی من دوباره رو نگه داشتم مامور رفتار خیلی بدی داشت اصلا از ماشین پیاده نشد بعد من لحظه ای متوجه نبودم چی می گم بهش گفتم برو بابا سریع از ماشین پیاده شد سرم داد زد کلی سریع ازش معذرت خواهی کردم و رفتم گویا پشت سر من به فامیلمون که اونجا بود که این چرا اینجوریه معتاد هستش من به خاطر دعوایی که با پدرم داشتم رنگم پریده بود از همین حال صورتم باید می فهمید که تو خونه دعوا بوده نه اینکه بهم تهمت اعتیاد بزنه و بعد از اون هم گفت این اگه بچه من بود می کشتمش . ماموری که برای همین مساله اعزام شده خودش حرف از کشتن می زد.
حالا دو تا سوال دارم
اینکه می تونستم از اون مامور به خاطر این حرفش شکایت کنم یا نه؟ ایا یک مامور حق داره همچین حرفی بزنه ؟
واقعا عاجزم و نمی دونم راه حل این قضیه چی هست

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مامور قانون نیز همچین حقی ندارد و میتوانید علیه شخصی که شمار را تهدید میکند قانونی اقدام نمایید

با سلام
اگر تهدید جانی صورت میگیره ابتدا حتما از طریق تماس با پلیس ۱۱۰ اقدام نمایید

با سلام
خیر مامور حق زدن چنین حرفی را ندارد و شما در صورت اثبات ادعای خود مبنی بر تهدید به کشتن و نیز تهمت اعتیاد به شما بر علیه ایشان اقامه نمایید .