مسدودی حساب نمیدانم به چه دلیل است؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۲ #84861267

سلام، حساب بانکی من حدود دو ماه هست مسدود شده و نمی توانم پول برداشت کنم و بانک و هیچکس دیگ جوابگو نیس فقط میگوند باید صبر کنی دادگاه جواب بده و مشخص نیس دلیل شکایت چه بوده و چرا حسابم مسدود شده، و در سامانه ثنا ابلاغیه شکایتی نیامده برام باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
از دادگاه درخواست کنید رسیدگی کنند

بانک با دستور قضایی اقدام به مسدودی حساب می کنه بانک میتونه اطلاعات مرجع دستور دهنده رو به شما بده .
میتونید به دادگاه مراجعه و اسم و فامیلیتون رو به دفتر رایانه ارایه داده و از پرونده مطروحه مطلع بشید .
البته به احتمال زیاد قرار تامین خواسته صادر شده و جلسات بعدی به اطلاعتون خواهد رسید .

سلام

به قسمت اطلاعات دادگاه محل زندگی خود رجوع کنید و با ارائه کد ملی خود لیست دعاوی و شکایت ها علیه خود را اخذ نمایید و هم چنین بانک شعبه حسابتان می بایست اطلاعات شعبه مسدود کنند حساب را ارایه دهد