شرایط صلح پدر و فرزند چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۲,۳۰۹ #84849

با سلام و تشکر
پدر بنده در قید حیات میخواهد منزل مسکونی خود را با صلح به 3پسر خود واگذار نماید.سوال
1.ایا بعد فوت ایشان ورثه دیگر میتوانن ادعای کنند؟
2.ایا امکان گرفتن سند بنام فرزندان قبل فوت پدر وجود دارد؟
3.ایا صلح نامه حتما باید در دفترخانه ثبت شود؟
4.یا صلح نامه ارزش قانونی دارد؟
5.ایا پدر میتواند صلح نامه را باطل کند؟
،6.ایا بعد از فوت برای گرفتن سند حضور دیگر ورثه در دفترخانه الزامی است؟
با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
۱. خیر اگر رسمی باشد
۲. بله وجود دارد
۳.باید ثبت رسمی باشد تا اعتبار داشته باشد
۴.بله دارد
۵. خیر چون عقد لازم است اراده ی طرفین نیاز است
۶. خیر نیازی نیست

سلام می‌بایست صلح نامه مطالعه شود اگر شرایط اساسی آن ذ‌کر شده باشد مانعی وجود نخواهد داشت

صلح ازعقودلازم است هیچگدام ازطرفین نمیتوانندان رابرهم بزنن مگردرموردصلح اشتباه شده باشدوورثه بعدازفوت میتواندطبق صلح نامه سندبگیرند

اولا صلح جز عقود لازم هست بنابراین جز با اراده طرفین قابل قابل فسخ نیست و اراده بعدی ورثه در عقد صلحی که با شرایط قانون محقق شد موثر نیست ثانیا حسب ماده ۷۵۲ قانون مدنی صلح هم برای رفع تنازع موجود وهم تنازع احتمالی ممکن هست ثانیا صلح جز عقودی هست که هم میتواند معوض هم غیر معوض باشدثالثا هر صلحی جایز هست جز بر امر نامشروع با شرح فوق پدر می تواند طرف صلح با فرزندانش باشد و مفاد صلح نامه برای طرفین عقد و قائم مقام آن بعنوان یک عقد لازم الاتباع هست صلح می تواند تملیکی باشد بنابراین امکان گرفتن سند بنام فرزندان قبل فوت پدر وجود دارد اگر موضوع صلح نامه مال غیر منقولی هست که سند رسمی دارد باید هر عمل حقوقی نیز به موجب سند رسمی باشد بعد از فوت نیاز به حضور سایر وراث نیست .

سلام
با احترام بنده هم به همان ترتیب پاسخ می دهم.
۱- اگر صلح نامه ثبت رسمی شودریا، خیر نمی توانند.
۲- بله
۳- اگر ثبت رسمی نشود، در مراجع قانونی مثل دادگاه ها معتبر نخواهد بود.
۴-بله
۵-خیر حتی اگر عادی باشد مگر این که چنین شرطی منظور شود.
۶-در صورت رسمی بودن صلح نامه، خیر.

سلام
اگه در زمان حیات صلح نامه رسمی تنظیم بشه به جهت انتقال مالکیت به فرزندان کسی نمیتونه ادعایی داشته باشه ...

سلام با توجه به سوال شما بطور کلی صلح در دفاتر رسمی سند گرفته میشود و بنا م میخورد دیگر پدر و وارث نمیتوانند نسبت به آن ادعای داشته باشند موفق باشید