آیا این موضوع که بنده اشتباها در صورتجلسه اقرارکرده ام مشکل ساز میشه؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۰۳ #84842153

سلام ، مورث بنده مالک چهار هکتار زمین بوده است که در زمان حیات خود یک هکتار آن را با قولنامه فروخته بوده است ‌ . در حال حاضر همه چهار هکتار زمین در تصرف شخصی است ، که ادعا می کند ده هزار متری که مورث من فروخته بوده است ایشان مع الواسطه از خریدار خریداری کرده است و من هم که فکر می کردم ایشان سه هکتار باقیمانده را به طور غیر قانونی متصرف شده است با ایشان یک صورتجلسه سازشی تنظیم کرده ام و در صورتجلسه عنوان شده است که ایشان ثمن سه هکتار را پرداخت کند و یک هکتار هم که قبلا مع الواسطه خریداری کرده اند مورد تایید اینجانب است و پس از پرداخت ثمن سه هکتار همه چهار هکتار را به نام ایشان سند بزنم ، حالا متوجه شده ام که ایشان یک هکتار را که ادعا می کردند مع الواسطه خریداری کرده اند به من دروغ گفته اند و بنده را فریب داده اند و یک هکتار دیگر را مورث من به شخص دیگری فروخته بوده اند و ایشان هم به طور غیر قانونی یک هکتار شخصی که از مورث بنده خریداری کرده اند متصرف هستند ،و من هم فقط قصد دارم سند سه هکتار را به نام ایشان بزنم ، آیا این موضوع که بنده اشتباها در صورتجلسه اقرارکرده ام ایشان ده هزار متر را قبلامع الواسطه از مورث من خریداری کرده اند برای من از جنبه حقوقی یا کیفری مشکل ساز می شود ؟ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
برای شما مسئولیتی ایجاد نمی کند

به نظر نمی رسد مسولیتی ایجاد شود.

با وجود اشتباه مسولیتی نخواهید داشت

درود طبق مفاد قرارداد عمل نماید

باسلام
با توجه به اینکه معامله ای بین طرفین صورت نگرفته است اقرار شما بی اثر است و برای شما مشکلی به وجود نمی اورد

بادرودوسلام صرف خطا تعهدی برای شما بوجودنمی آورد.

درود
صرف اشتباه مسولیتی برای شما ایجاد نمی کند.