متاسفانه قاضی بدلیل اینکه ملک مشاعی بوده رای به بیحقی ما صادر کرده؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۳۰ #84829728

سلام خسته نباشید
زمین باغی مشاعی سال ۹۴ فروختم به مساحت ۱۹۱۵ سهم مشاع از ۴۸۰۰ سهم به متراژ ذکر شده ی ۱۹۱۵ متر یک شکایت درمورد ماده ۴۰۱ انجام شد که دادگاه تجدید نظر رای دادگاه بدوی را رد کرد و نتیجه نگرفتیم در مرحله رسیدگی، قاضی دستور کارشناسی داد، اونجا متوجه شدیم متراژ زمین حدودا ۱۶۰ متر بیشتر شده و ۲۰۷۰ متره. دادخواست طبق ماده ۳۵۵ و حق فسخی که برای ما ایجاد شده رو دادیم و قاضی دستور کارشناسیه املاک همسایه و کوچه و راه هارو کرد که تحت تصرف ما نباشه که نبود با این حال
میخواستم نظر شما و اینکه ملک مشاعی هست آیا ربطی داره رو بدونم
خیلی ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر متراژ آنچه ادعا دارید و آنچه ثبت شده متفاوت است. دستور فسح بیع داده میشود و یا بر سر قیمت تراضی دو طرف صورت میگیرد. شما از یک متخصص حضوری راهنمایی بگیرید