شاکی که نمیاد رضایت بده؛ چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۸۶ #84827242

با سلام و خسته نباشید.داداش من دوتا شاکی داره یکی اومده رضایت داده اون یکی اصلا نمیاد گوشش بدهکار نیست روی پرونده برای داداشم یک گوشی برای رد مال به این آقا که تشریف نمیاره زدن حالا جالب اینجاست هیچ اطلاعاتی در مورد گوشی روی پرونده نیست نه مدلش نه رنگش نه کارتونش دلم براتون بگه الان من چکار کنم این آقا بیاد اگرم بیاد آیا نباید کارتون گوشیشو بیاره. درضمن برادرم گفته که این گوشیو پیدا کرده. ولی آقا گفته دزدیده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت صدور حکم بر رد مال ؛ مال مسروقه را تحویل اجرای احکام دهید .

سلام..

اگر به گفته جنابعالی هیچ اطلاعی از نوع گوشی و یا میزان رد مال در پرونده موجود نباشه.. موضوع تعیین میزان رد مال با ارجاع امر به کارشناس دادگستری و نهایتا ارزیابی مبلغ و تعیین میزان رد مال توسط کارشناس محترم، می توانید نسبت به تودیع و واریز مبلغ رد مال تعیینی در حساب پرونده اجرایی اقدام نمایید..

سلام..

اگر در مرحله اجرای حکم هیچ مشخصات و اوصافی از گوشی در پرونده موجود نباشه، با ارجاع موضوع به کارشناسی و تعیین میران رد مال باتوجه به نوع و مدل گوشی و نهایتا ارزیابی قیمت گوشی توسط کارشناس دادگستری، میتوانید مبلغ رد مال تعیینی را در حساب اجرای احکام کیفری واریز نمائید.. در اینصورت دیگر هیچ نیازی به حضور و یا رضایت شاکی خصوصی ابدا وجود ندارد..

اگر رسیدگی در پرونده به اتمام رسیده و پرونده در مرحله اجرای احکام می باشد ،لزومی به رضایت وجود ندارد .اجرای احکام مبلغ خسارت را محاسبه و متهم موظف به پرداخت خواهد بود.

الزامی برای حضور شاکی و دادن رضایت وجود ندارد . در صورت صدور حکم مبنی بر رد مال میتوانید مال مسروقه یا معادل ریالی آن را تحویل اجرای احکام دهید .

باسلام به هرحال شما باید رضایت شاکی راجلب نمایید.درصورت جلب رضایت میتوانید از تخفیفات مقرر در قانون مجازات بهره مند شوید.