برای کاری اداری به کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی نیاز دارم, اما ایشان میگویند نمیدهم, چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱,۹۶۴ #84823293

همسر من ناشزه هستند و بعد از ترک منزل نسبت به تعویض شناسنامه و کارت ملی خود اقدام کردند. الان برای کاری اداری به کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی نیاز دارم. اما ایشان میگویند نمیدهم. چکار باید بکنم؟ آیا دادستان میتواند دستور دهد که بتوانم از ثبت احوال کپی شناسنامه و کارت ملی رو بگیرم؟؟؟ با تشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان صدور چنین دستوری از سوی مدعی العموم یا دادستان وجود دارد .

با احترام
بله می توانید با دستور دادستان به اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

با سلام می‌توانید از طریق ثبت حوال پیگیری بفرمایید

باسلام میتوانیدازطریق ثبت احوال اقدام نمایید

با درود از طریق ثبت احوال قابل دریافت است

بله می تواند ولی باید دلایل بسیار قوی و محکمه پسند باشد