مجازات تولید و نگهداری مشروب الکلی در قانون چیست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۴ #84792844

با سلام
قانون کاهش مجازات که اخیرا ابلاغ شده آیا مشمول ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی نیز میشود؟و اگر بله به چه صورت

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات حبس، جزای نقدی و شلاق به همراه خواهد داشت.

شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جزای نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی

قانون کاهش مجازات حبس صرفا جهت درمان اورژانسی آثار قانون مجازات ۱۳۹۲ است و دایره شمول جرایم قابل گذشت را گسترش داده لذا ماده ۷۰۲ قانون مجازات بخش تعزیرات راشامل نمیشود

"با سلام"
مشمول نمیگردد
از ۶ ماه تا یکسال حبس و ۷۴ شلاق و جزای نقدی

سلام
قاضی می‌تواند به حداقل مجازات، حکم دهد.
در صورتی که برای بار اول محکوم شده باشد و فاقد سابقه ی کیفری باشد می تواند از دادگاه تقاضای تخفیف در مجازات نماید

تولید و نگه داری مشروبات الکلی مطابق قانون مجازاتی از قبیل شلاق،حبس و جزای نقدی دارد و کم و کیف مجازات بستگی ب نظر قاضی پرونده خواهد داشت

با سلام..
موضوع مطروحه شامل قانون جدید کاهش مجازاتهای تعزیری نمی گردد..
مجازات آن ۶ ماه تا یکسال حبس و تا ۷۴ ضربه شلاق و پرداخت جریمه نقدی تا ۵ برابر ارزش تجاری کالای کشف شده می باشد..
موفق باشید..