حکم سه ماه و یک روز تعزیری به جزای نقدی تبدیل میشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴,۹۵۲ #84778

با سلام.چنماه قبل به دلیله کشف مقداری انگور تو منزلم محکوم شدم که بعد از تست الکل و مراحل قانونی محکوم به سه ماه و یک روز حبس تعزیری درجه ۷ وسی ضربه شلاق و دو میلیون تومان جریمه نقدی شدم.خاستم بدونم سه ماه و یک روز تعزیری تبدیل به جزای نقدی میشه؟؟؟اصلا قاضی چرا سه ماه تعزیری حکم نداد اون یک روز به چه دلیل تو حکم آورد وقتی که هردوتاش قابل خریدنه؟؟؟سوال دیگم اینه که من به جای درخواست تجدید نظر،اعتراض زدم و از اونجایی که مجل سکونتم مازندرانه این پرونده تو ساری رسیدگی میشه.ادامه مراحل پروندم چه اتفاقی میتونه بیفته؟؟

مشاوره حقوقی شرب خمر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اگر رای قطعیت نیافته است میتوانید بدان معترض شوید مستند و مستدل، و تقاضای تخفیف نیز بنمایید.

سلام با توجه به سوال شما چنانچه مرحله اول باشد تقاضای تبدیل مجازات دهید موفق باشید

سلام
در صورتیکه فاقد سابقه کیفری باشید تبدیل به مجازات جایگزین حبس خواهد شد.

سلام اگر محکومیت موثر کیفری دیگری نداشته باشید حبس سه ماه و یک روز قابل تبدیل با نظر قاضی صادره کننده پرونده و اجرای احکام میباشد

باسلام اگر سابقه کیفری نداشته باشید حبس ۳ ماه ویک روز به مجازات جایگزین حبس وازجمله جزای نقدی تبدیل خواهد شد.

با سلام
مرتکبان جرائم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آنها نود و یک روز تا شش ماه حبس است به جای حبس به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند

با سلام و خسته نباشید مرتکبان جرائم عمدی که حداکثر مجازات قانونی آنها نود و یک روز تا شش ماه حبس است به جای حبس به مجازات جایگزین حبس محکوم می گردند